Een Travellerspoint blog

Bon Bini

sunny 31 °C

Wat een spannende dagen waren dit. Maar het is allemaal de moeite waard geweest. Ed gezond verklaard en we mogen weer vliegen!
Het is hier heerlijk!!! Wat een verschil met het koude Nederland. Het is hier rond de 32c en het koelt 's avonds niet echt af. Een paar graden, heerlijk!!! Na een goede vlucht van 9 uur en 35 min (hebben ietwat omgevlogen om de as te omzeilen) zijn we op het chill eiland aangekomen. We waren er al voor gewaarschuwd, alles gaat hier op zijn jan boeren fluitjes, echt hoor!!! het is waar. Hoewel …. we waren zo door de douane. Binnen 20 min. stonden we al op onze koffers te wachten. Nou, jullie begrijpen het al …. en maar wachten ...eerste kar koffers.....pfff dat is hard werken, en warm … even chillen …. nog een kar koffers ….. goh … warm hoor! ….. oh, er zijn nog meer koffers …. we hebben zeker 3 kwartier moeten wachten op het uitladen van 1!!!! vliegtuig. Ja, het leven gaat hier echt anders. Alle tijd …... alleen de taxi's hebben haast. We zijn nog nooit zo snel van het ene punt naar het andere punt gereden. Toch maar een auto huren. Dit gaat ons te snel! Hahahaha.
Het hotel is leuk en gezellig. Hebben een mooie kamer met balkon en zeezicht. Alles is open en buiten. Kunnen elke avond de zon in de zee zien zakken, wat weer mooie foto's oplevert. Iedere avond live muziek.. Vandaag al een beetje te veel in de zon gezeten. Het gaat hier erg snel. Verbranden dus, zonder dat je er erg in hebt. Tijdens een kleine wandeling of het snorkelen. De hele dag smeren dus en tussen 12.00 en 15.00 uit de zon. Wel de hele dag door een heerlijk windje. We boffen maar weer. Wat zullen we gaan genieten. view from our balcony

view from our balcony

Geplaatst door jobakker 13:40 Gearchiveerd in Curaçao

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint