Een Travellerspoint blog

Hotelkamer

semi-overcast 32 °C

Inmiddels zijn we verhuisd naar een andere kamer. Een upgrade zullen we maar zeggen. Wats geburt? Na ons eerste dagje zonnen dachten wij heerlijk af te kunnen koelen in onze kamer (de enig plek in het hotel waar er airco is). Je moet je voorstellen dat het hier echt 24 uur van de dag warm is, echt heel warm!! Heerlijk, maar het is ook af en toe lekker om een uurtje verkoeling te zoeken. Onze kamer ligt naast de liften, waarvan er een gerenoveerd wordt. Geen punt, zou je denken, tot je boven komt en je ziet en hoort dat ze bezig zijn (geen coca cola light mannen!!! maar van die kerels die toch al op tandje lager werken) met de drilboor bezig zijn. Hoe denken jullie dat het geluid van een langzame drilboor in onze kamer klinkt? Ed heeft direct naar beneden gebeld met de vraag of ze hem wel konden horen door de telefoon en hoelang dit nog ging duren. Te lang dus!!! Na enig overleg hebben wij een andere kamer toegewezen kregen. Ver van de lift, lekker rustig. Een nog mooiere kamer plus geweldig uitzicht. pool

pool


Tja, je wordt wat ouder he, dan heb je je rust wel nodig aan het eind van de dag!
En hoe verloopt ons bruiningsproces. Nou, je gelooft het niet. Ik verbrand nooit echt veel, maar inmiddels hebben wij al 2 potten crème gekocht om de brand uit het lijf te krijgen. Pure Aloe Vera wordt erop gesmeerd! Geen plant in de wijde omgeving is nog veilig! Alles is inmiddels kaal geplukt door ons.Dat is het enige wat helpt. We zien er erg “rood” uit. De blaren staan er nog net niet op. We zijn hier net! Slapen in een bed met een “verbrand” lijf is zeer pijnlijk, kan ik je vertellen.
Elke morgen wordt je hier wakker gefloten door de “suikerdief”. Een knalgeel/zwart vogeltje die een hoop lawaai kan maken. Een kruising tussen een merel en een kanarie! Erg gezellig.
Gelukkig was het vandaag erg bewolkt en het windje is inmiddels ook gaan liggen. Tjonge, de hele dag (met t-shirt aan) in de zee liggen, dat is hard werken zal ik je vertellen. Gelukkig dat de wind laat in de middag weer een beetje op kwam zetten. Dat koelt in ieder geval wel iets af.

Ayo en bon notti

Geplaatst door jobakker 13:39 Gearchiveerd in Curaçao

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint